Forum MIĘKINIA - PIERWSZE FORUM GMINNE Strona Główna MIĘKINIA - PIERWSZE FORUM GMINNE
Zaproś znajomych do wspólnych rozmów

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj

Stabilność internetu Indeo to już żenada. Co wybrać?

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Wilkszynskie_drogi
nowicjusz

Dołączył: 01 Wrz 2014
Posty: 2
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wilkszyn

PostWysłany: Sob 21:44, 04 Lis 2017    Temat postu: Stabilność internetu Indeo to już żenada. Co wybrać?

Korzystam z Indeo już chyba z 10 lat ale jakość jest niestety coraz gorsza. Prędkość teoretycznie nie odbiega od tej umownej ale połączenie jest coraz bardziej niestabile. Krótkie i dłuższe przerwy w połączeniu i "mulenie" to już niestety codzienność. Tu pytanie do innych klientów Indeo: czy u Was jest podobnie czy to tylko mój przypadek?

No i pytanie do pozostałych: czy ktoś z Was korzysta może z Neostrady po sieci położonej kilka temu na wielu ulicach przez TP / Orange? Jeśli tak to jak w praktyce wygląda jakość dostarczanych przez nich usług? Łudzę się, że połączenie 'po kablu' to inna jakość usług.

Potrzebuję stabilnego internetu, który np. pozwoli moim dzieciakom na granie w gry online (na Indeo to koszmar).

Z góry dziękuję za pomoc.

Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
zuzanka
nowicjusz

Dołączył: 18 Lis 2017
Posty: 2
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 20:24, 18 Lis 2017    Temat postu:

U mnie wszystko działa stabilnie, mam internet z INDEO od 5 lat, zadzwoń do nich to szybko sprawdzą, sąsiad ma od nich 50Mbps i też nie narzeka.

Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum MIĘKINIA - PIERWSZE FORUM GMINNE Strona Główna -> WILKSZYN Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo